Blogger tarafından desteklenmektedir.

Diğer Diyetisyenler Ve Halk Sağlığı Gıda Uzmanları nedir, ne iş yapar, görevleri, maaşları, nasıl olunur?

3 Aralık 2013 Salı

Diğer Diyetisyenler Ve Halk Sağlığı Gıda Uzmanları nedir?

Başka yerde sınıflandırılmamış Diyetisyenlik ve Halk Sağlığı Gıda uzmanlığı ile ilgili hizmetleri yürüten kişilerdir.


Meslek Kodu : 2265.01
Meslek Adı :Diğer Diyetisyenler Ve Halk Sağlığı Gıda Uzmanları
Meslek Ana Grubu : Profesyonel Meslek Mensupları
Meslek Alt Ana Grubu : Sağlık İle İlgili Profesyonel Meslek Mensupları
Meslek Grubu : Sağlık İle İlgili Diğer Profesyonel Meslek Mensupları
Meslek Birim Grubu : Diyetisyenler Ve Beslenme Uzmanları
Gereken Minimum Eğitim Düzeyi : Önlisans


Diğer Diyetisyenler Ve Halk Sağlığı Gıda Uzmanları ne iş yapar, görevleri nelerdir?

Diğer Diyetisyenler ve Halk Sağlığı Gıda Uzmanları işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a} (Yiyecek hazırlanmasında, dağıtılmasında ya da yiyecek işleme cihazlarının imalatında danışman olarak görev yapmak),

vb. görev ve işlemleri yerine getirir. 
Share on : Facebook Twitter Google+

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder